Ketten meghaltak egy pittsburghi lövöldözésben

Vágólapra másolva!
Egy elmegyógyintézetben nyitott tüzet egy férfi a pittsburghi egyetemi klinikán. Ketten meghaltak, az egyik áldozat feltehetően a lövöldöző férfi.
Vágólapra másolva!

Két ember meghalt, és heten megsebesültek a pittsburghi egyetem egészségügyi központjában, ahol lövöldözés volt csütörtökön. Az intézet közölte, hogy az egyik halálos áldozat feltehetően az a férfi, aki lövöldözött.

A Pittsburgh Post-Gazette című lap egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva azt írta, hogy egy rendőr lőtte le a támadót.

Az incidens az egyetemi klinika elmegyógyintézetében történt. Szemtanúk szerint a rendőrség az eset után kiürítette az épületet, és pokolgépek felkutatására betanított kutyákkal fésülte át.

Két sebesültet jelenleg is az intenzív osztályon ápolnak, további hárman is kórházban vannak, de mindannyian túl fogják élni a sérüléseiket - állítják az orvosok. Az egyik rendőrt lábon lőtték.

Pittsburgh polgármestere, Luke Ravenstahl a rendőrök reakcióját dicsérte, akik percek alatt a helyszínen voltak. A kórház és a város tisztségviselői egyelőre nem közölték, hogy ki volt a lövöldöző, és milyen indokai voltak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!