A diákjával tűnt el egy brit tanár

Vágólapra másolva!
A 30 éves férfi Franciaországba utazott 15 éves tanítványával, de azóta nem adtak életjelet magukról. Az afférjukról hónapok óta tudtak az iskolában.
Vágólapra másolva!

Franciaországig szökött a tanárával egy 15 éves brit középiskolai diák. Megan Stammers osztálytársai sajtóinformációk szerint már hónapokkal ezelőtt tájékoztatták a tanárokat az afférról, a rendőrséget azonban csak a múlt héten értesítették az ügyről.

A lány iskola után matematika korrepetálásra járt, a szülei azonban ezt nem találták gyanúsnak, mivel Megannek gondjai voltak a feladatokkal. "Miért is gondoltunk volna bármi rosszra" - kérdezte a mostohaapja.

A fiatal lány egy barátjának küldött SMS-t arról, hogy biztonságban van Franciaországban, de a szombat estére megváltott kompjegyét visszafelé már nem használta fel. A brit hatóságok megpróbálták felvenni a kapcsolatot a harmincéves, amúgy nős tanárral is, a lány édesanyja pedig sajtótájékoztatón kérte a lányát, hogy jelentkezzen.

A tanár és diákja a múlt héten csütörtökön utazott el Doverből Calais-ba egy hosszú hétvégére, és a visszafelé induló kompon már nem találták őket. Megan szülei szerint egyáltalán nem volt jellemző a lányra, hogy csak úgy eltűnjön, de azt feltételezik, hogy beleegyezett az utazásba, és nem kényszerítették. A nyomozók szerint a 15 éves lány nincs fizikai veszélyben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!