120 késszúrással gyilkolta meg nagyapját karácsony reggelén

Vágólapra másolva!
Karácsony reggelén különös kegyetlenséggel végzett nagyapjával egy Doncasterban élő nő. Állítása szerint a férfi gyerekkorában szexuálisan zaklatta őt, ezért 120 késszúrással meggyilkolta nagyapját, tavaly karácsonykor.  Lindsey Fletchert életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte a bíróság.
Vágólapra másolva!

Az egyébként drogfüggő, 39 éves nő azt állítja, hogy a nagyapja gyerekkorában molesztálta őt, és a gyilkosság napján is bántani akarta - írta meg a BBC.

A gyilkos azt mondta, hogy sosem beszélt a szüleinek a szexuális zaklatásról.

Lindsey Fletcher miután 120 késszúrást ejtett a nagyapja mellkasán, fején és nyakán, fehérítőbe áztatta a holttestet.

A gyilkosság után a 12 éves lányával vetkőztette le a halott férfit, egy szemétdombon, és egy közeli folyóba szórta a véres ruhadarabokat.

– mondta Dafydd Enoch ügyész, aki hozzátette, hogy a nő azért élt a férfi házában, hogy ne kelljen albérletet fizetnie, és könnyen pénzt szerezzen a férfitól.

A nő ismerősei szerint korábban többször mondta már, hogy megöli nagyapját, de senki se gondolta,, hogy komolyan beszél.

Lindsey Fletcher életfogytiglani börtönbüntetést kapott a különös kegyetlenségből elkövetett gyilkosságért, és legkorábban 12 év múlva szabadulhat.

Azt, hogy az áldozat valóban bántalmazta őt gyermekkorában, illetve tavaly karácsny reggelén, nem sikerült kideríteni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!