Kamerák rögzítették, amint végigkergette a házon, majd kidobta az asszonyt az ablakon

Vágólapra másolva!
A következő felvételeken látható 29 éves jogásznő megpróbált elmenekülni a férje elől, aki folyamatosan bántotta őt. Halálának éjszakáján is veszekedtek, a férfi pedig erőszakos volt. A biztonsági kamerák rögzítették a nő életének utolsó perceit.
Vágólapra másolva!

A brazil Luis Manvailer július 22-én ért haza a feleségével. Veszekedtek. Már a kocsiban verte a nőt, Tatiane Spitznert, aki ezután a garázsban megpróbált elmenekülni az agresszív férfi elől.

A férje utolérte a liftben. Tovább verte a nejét, és megakadályozta, hogy elmeneküljön

– írja a Daily Mail.

Színjátékot adott elő

Az épületben lakók hívták a rendőröket, mert az asszony segítségért kiabált negyedik emeleti lakásukból. Aztán egy puffanást hallottak, az egyik szemtanú pedig látta, hogy a férfi kirohan a ház elé, odarohan az asszonyhoz, és felemeli a testét a járdáról, miközben azt mondogatja,

– ami a nyomozás során összegyűjtött adatok alapján csak színjáték volt.

A férfi nem várta meg, amíg megérkeznek a rendőrök, de menekülés előtt még megpróbálta eltüntetni a gyilkosság nyomait. A lift kamerája rögzítette, hogy törölget, a garázsban készült felvételen pedig látszik, hogy a férfi kocsiba ül és elhajt.

Megfojtotta a feleségét

A gyilkost a tetthelytől 300 kilométerre fogták el az autópályán. Azt mondta, azért ült kocsiba, mert

összezavarodott attól, hogy az asszony kiugrott az ablakon.

A The Sun szerint azt mondta a nyomozóknak, hogy a felesége előle menekült, ezért vetette magát a halálba. Az igazságügyi orvosszakértői jelentésben viszont az áll, hogy csak a holttest zuhant ki az ablakon.

A férfi még a lakásban megfojtotta a nőt,

és feltehetően azért dobta ki a testét a járdára, hogy elterelje magáról a gyanút. A 32 éves egyetemi biológiatanárt letartóztatták.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!