A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

A bevándorlási erők Európa legnagyobb ellenségei

Presidenza della Repubblica

Georgia Meloni
Vágólapra másolva!
Exkluzív interjút készített a 888.hu Giorgia Melonival, Olaszország egyik legmeghatározóbb jobboldali politikusával, akivel a tömeges migrációról, Soros Györgyről és a közelgő európai választásokról, valamint arról beszélgettek, hogy miért érezte fontosnak, hogy kiálljon Orbán Viktor politikája mellett.
Vágólapra másolva!

Giorgia Meloni az Olasz Testvérek (Fratelli d'Italia) jobbközép koalíció tagjaként vágott neki a tavalyi választásoknak, de végül ellenzékbe került. Elmondta, hogy egy természetesnek aligha nevezhető koalíciónak lehetünk szemtanúi Olaszországban, hiszen a két partner az előző választáson még ellenfele volt egymásnak.

Céljuk az, hogy egy új és nagyobb mozgalmat hozzanak létre valamennyi szuverenista és konzervatív számára, mely különbözik a Ligától, de mégis szövetségese annak. Meloni szerint ez elengedhetetlen ahhoz, hogy erősebb és egységesebb kormányuk legyen, a baloldali Öt Csillag Mozgalom nélkül.

Az olasz kormánnyal kapcsolatban kifejtette, hogy támogatják Matteo Salvini olasz belügyminisztert abban, hogy változtatásokat hajtson végre az ország bevándorláspolitikájával kapcsolatban, ugyanakkor szerintük szükség lenne egy valódi haditengerészeti blokkra, ami képes megállítani a Líbia felől érkező bevándorlókat. Úgy vélik továbbá, hogy az afrikai területeken létre kellene hozni azonosító központokat, ahol szét lehetne választani az illegális bevándorlókat a valódi menekültektől.

– mondta Meloni, hozzátéve, hogy ez mélységében változtatja meg a társadalmat, a kulturális szokásait és a demográfiai összetételét is Olaszországnak.

Az pedig további probléma, hogy a legtöbb bevándorló iszlám országokból származik. Továbbá tolerálhatatlannak nevezte, hogy egyes európai országokban már elterjedt és elfogadottá vált a saría.

Itt az ideje újrahangolni az uniót

A közelgő európai választásokkal kapcsolatban a politikusnő azt mondta, az unió az igazi ellensége Európának, miközben épp arról próbálják meggyőzni az embereket, hogy a problémát a hazafias, patrióta mozgalmak jelentik.

Szerinte olyan Európai Unióra van szükség, ahol a szabadon együttműködhetünk fontos kérdésekben, de szabadon dönthetünk olyan kérdésekről, amik közelebb állnak a polgárokhoz. Ez az egyetlen olyan reform, ami képes megmenteni Európát a hamis „utópárti” prófétáktól.

Soros György Olaszországban is jelen van

A spekulánssal kapcsolatban Meloni elmondta, hogy Soros rengeteg pénzt költ a bevándorlás ellenőrizetlen támogatására, az LMBT-jogokra, valamint a drogliberalizációra. Soros György a hagyományos értékek és valamennyi hazafias mozgalom legnagyobb ellensége, melyeknek mind kulturális, mind politikai szinten kötelességük velük felvenni a harcot.

– emelte ki.

Giorgia Meloni Forrás: Wikimedia/Presidenza della Repubblica

Amikor hozzáérsz Soroshoz, az újságírók és a kommentátorok haragjával szembesülsz

– jegyezte meg hozzátéve, hogy pártjuk arra törekszik, hogy lerántsa róla a leplet.

A Soros-Sargentini jelentés elfogadása utáni szimpátiatüntetésről, amit a római magyar nagykövetség előtt tartottak, Meloni elmondta, azért álltak ki Magyarország mellett, mert szerintük az EP döntése elfogadhatatlan beavatkozás a nemzeti szuverenitásba.

– fűzte hozzá.

A bevándorláspárti erőkkel kapcsolatban úgy vélekedett: ők egydimenziós világot próbálnak felépíteni, ahol nincsenek tradíciók, közösségek, identitás és értékek. Egy tökéletes környezetet építenének ki a pénzügyi spekulánsok, a multinacionális cégek és az állam nélküli hatalmak számára, akiknek az az érdekük, hogy minket tökéletes fogyasztóvá alakítsanak át egy globális világban, jogok és identitás nélkül.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!