A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
12:00VízilabdaMagyarország-Szerbia

Matteo Salvini: Őrültség lenne kizárni a Fideszt az Európai Néppártból

SALVINI, Matteo
Matteo Salvini olasz belügyminiszter, miniszterelnök-helyettes, a Liga kormánykoalíciós párt vezetője.
Vágólapra másolva!
Őrültségnek nevezte a Fidesz esetleges kizárását az Európai Néppártból az olasz Ligát vezető Matteo Salvini. A miniszterelnök-helyettes a hétfői sajtótájékoztatóján, Milánóban azt mondta, hogy szívélyes üzeneteket váltott a magyar miniszterelnökkel.
Vágólapra másolva!

„Üzenetet küldtem Orbán Viktornak: tudok az EPP-ben zajló vitáról és arról is, hogy a döntés március 20-án születik, de szerintem őrültség, ha a Néppárt megfosztja magát egy demokratikusan megválasztott miniszterelnöktől” – mondta Matteo Salvini.

– mondta Salvini, aki szerint a Liga lesz a májusi EP-választások utáni Európa hajtóereje.

Matteo Salvini olasz belügyminiszter, miniszterelnök-helyettes, a Liga kormánykoalíciós párt vezetője Forrás: MTI/EPA/ANSA/Claudio Lattanzio

Az Európai Parlamenti választások kampányában, április első felében közös eseményt szerveznek a Liga európai szövetségeseivel Rómában, hogy azon mutassák be javaslataikat Európáról, amely képes változni és ismét álmodni.

Azt is mondta, hogy pártja a legnagyobb politikai erő Olaszországban, támogatása megközelíti a 36 százalékot, és a Liga viszonyítási pontnak számít majd az egész kontinensen az Európai Parlamenti választás után.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!