V4NA: Kislánya előtt végezte ki a kardos migráns az áldozatát Stuttgartban

Vágólapra másolva!
Újabb részletek derültek ki a stuttgarti kardos gyilkossággal kapcsolatban. A Bild szerint az évek óta Németországban élő 28 éves szír migráns lakása előtt várta áldozatát, aki a lányával érkezett. Pontosan ismerte a szokásait, mert előtte együtt laktak – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség a német lap információira hivatkozva.
Vágólapra másolva!

A társasház kapuja előtt a - saját bevallása alapján - szír állampolgárságú Mohamed Issa rákiáltott áldozatára, és hangos veszekedés kezdődött a két férfi között. A szomszédok meghallották ezt, és az ablakhoz siettek.

Ahogy arról az Origo is beszámolt, a veszekedés eldurvult, a szír férfi kardot rántott, és rátámadt a német-kazah férfira az utcán.

A gyilkos migráns Forrás: V4NA

A földön mozdulatlanul fekvő férfira többször is lesújtott, majd végül levágta áldozata bal karját, és elmenekült a helyszínről.

A szabályosan kivégzett ember kislánya végignézte a történteket, és sokkos állapotban hagyta el a gyilkosság helyszínét.

A szír migráns mindezt annak ellenére tette, hogy egy bátor nő az autójából még segíteni is akart a megtámadott férfinek, és tudta, hogy több tucat szemtanú is látja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről