A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2

Jair Netanjahu: Soros szervezetei belülről rombolják Izraelt

SCHMIDT Mária
Budapest, 2019. április 3. Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója előadást tart a "Ki nyeri a XXI. századot? - Egy évtizeddel a gazdasági válság után" címmel tartott konferencián a Terror Háza Múzeumban 2019. április 3-án. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Soros György üzletember belülről rombolja Izraelt, szervezetei éjjel-nappal és korlátlan költségvetéssel dolgoznak azért, hogy megfosszák az országot zsidó identitásától - jelentette ki Jair Netanjahu konzervatív kommentátor, tanácsadó kedden, Budapesten.
Vágólapra másolva!

Benjámin Netanjahu eddigi izraeli miniszterelnök fia a XXI. Század Intézet meghívására érkezett a magyar fővárosba, ahol az általuk szervezett Izrael és a választások című rendezvényen tartott előadást.

Jair Netanjahu azt mondta, hogy

Ezek közös célja, hogy a zsidó állam megszűnjön a jelenlegi formájában - tette hozzá.

Szerinte Magyarországnak helyes Izraelt támogatnia, mert közösek a történelmi gyökereik. De keresztényként is ez a megfelelő cselekedet.

Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója köszöntőjében arról beszélt, hogy

A térségről szóló hírek azonban sokszor fragmentáltak maradnak, nem visznek közelebb ahhoz, hogy megértsük, miért nem mutatkozik a béke reménysugara a Közel-Keleten - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!