A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Nem határolódnak el Karácsony Gergelyék az orvosnő-beosztottját szexuálisan zaklató László Imrétől, hanem tüntetgetnek inkább

Vágólapra másolva!
Nyilatkozott a Tényeknek és az Origónak egy köztiszteletben álló, középkorú orvosnő, aki elmondta: László Imre, a Gyurcsány-párt XI. kerületi polgármesterjelöltje szexuálisan zaklatta és egyszer meg is próbálta erőszakolni. László Imre orvos-igazgatóként a főnöke volt ugyanis. A TV2 hírműsora tegnap este, az Origo ma reggel közölte a megdöbbentő nyilatkozatot. Karácsony Gergelyék azt a taktikát választották, hogy előremenekültek: nem határolódnak el a szexuális zaklatótól, hanem inkább tüntetést szerveztek a TV2 elé. Mivel alig jöttek el Karácsonyék hívó szavára, nincsenek ötvenen se, nyugodtan hívhatjuk tüntikézésnek vagy tüntetgetésnek is. Sokat mondó, hogy László Imre jelentős késéssel jelent csak meg az eseményen, továbbra is menekül a kérdések elől. Karácsony Gergely nem hogy nem ítélte el, hanem egyértelműen kiállt a szexuális zaklatással és erőszakkal vádolt gyurcsányista polgármesterjelölt mellett.
Vágólapra másolva!

Először Karácsony Gergely beszélt, aki továbbra is egyértelműen László Imrét védte. Az újbudai polgármester-jelölt nagy meglepetésre nem volt ott a tüntetés fél hatra meghirdetett kezdési időpontjában, nyilvánvaló, hogy fél a kérdésektől, amit kaphatna. Végül egy óra késéssel jelent meg és azt mondta, meglehetősen zavartan, hogy nem igaz a szexuális zaklatásról szóló vád. A tüntetésszerűség végére nyolcvanan-kilencvenen lehettek. A meglehetősen szerénykére sikerült ellenzéki gyűlésről - így arról is, hogy Karácsony Gergely megvédte az orvosnő-beosztottját szexuálisan súlyosan zaklató László Imrét - természetesen beszámolt a legtöbb ellenzéki propagandamédium, a hazugságaival sorozatban lebukó hvg különösen lelkesen, és persze az Index is.

Mint arról beszámoltunk, egy orvosnő arról beszélt az Origónak és a Tényeknek, hogy László Imre, az ellenzék jelenlegi, újbudai polgármesterjelöltje többször is szexuálisan zaklatta 2012 környékén. A DK-s politikus ekkoriban a Swiss Medical Services Kft. nevű magánklinika orvos-igazgatója volt, a nő pedig beosztottjaként, orvosként dolgozott.László Imre egy alkalommal behívatta az ügyvezetővel közösen használt szobájába, lehúzta a sliccét, elővette a nemi szervét, és kérte, hogy simogassa meg.

Később, egy novemberi megbeszélés alatt, amikor egyedül maradtak egy szobában, László Imre kulcsra zárta az ajtót, és azonnal rátámadt, az asztalán akarta megerőszakolni. Mivel az asszony nem hagyta magát, így tettlegességig fajultak a dolgok: miután a DK-s politikus közeledett feléje, erősen meglökte, aki így az üvegajtónak esett. Ha ez betört volna, akkor László nagy valószínűség szerint leesett volna az első emeletről. Az orvosnő hét évvel a történtek után úgy vélekedik, szörnyű lenne, ha László Imre megnyerné a polgármester-választást a XI. kerületben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!