Brutális képek: így néz ki két év kemény drogozás után egy fiatal anyuka

Demi-Nicole Dunlop, drog, heroin, kokain, függőség, anya, Skócia
Vágólapra másolva!
Megdöbbentő fotókat osztott meg magáról egy 27 éves nő, aki két éven keresztül napi szinten fogyasztott különböző kemény kábítószereket. 
Vágólapra másolva!

Két éven keresztü minden egyes nap drogozott – főleg heroinozott és kokainozott – egy fiatal nő. A skóciai Fochabers városában élő 27 éves Demi-Nicole Dunlop nem csak a külalakját, de az életét is teljesen tönkretette. Ma azonban büszkén jelentheti ki:

sötét múltját maga mögött hagyta. Noha jelenleg is folyamatos kezelés alatt áll, négy hónapja tiszta.

Facebook-oldalán nem csak történetét osztotta meg, de megdöbbentő fotókat is közzétett arról, hogy nézett ki a drogos időszak alatt – ugyanakkor azt is megmutatta, hogy néz ki most.

A különbség óriási, mintha két különböző embert látnánk.

Demi-Nicole posztjában leírta:

függősége kellős közepén teherbe esett. 12 hétig feküdt kórházban, majd megszülte kislányát, Harlynn-t.

Noha a baba akkor egészségesnek tűnt, később rosszabbra fordult az állapota. Ő végül a gyámügyhöz került, Nicole nagyobbik gyermekét, a hétéves Hudsont pedig édesanyja neveli.

Demi-Nicole-ról mostanában senki nem mondaná meg, milyen évek állnak mögötte. Tökéletes sminkjében bárki megfordulna utána az utcán:

Korábban egész más volt a helyzet. Akkor inkább elfordultak tőle:

Demi-Nicole azt írta, hogy azért osztotta meg történetét, hogy az minnél több emberhez eljusson, és a lehető legtöbben okuljanak belőle. A posztját eddig 16 ezerszer osztották meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!