Túlélte a rákot 76 évesen, majd egy brutális támadásban hatszor fejbe rúgták a brit nyugdíjast

Vágólapra másolva!
Nem sokkal azután, hogy meggyógyult a prosztata rákból, fényes nappal támadták meg brutálisan a 76 éves Derek Brailsfordot Angliában, egy folyóparton. A férfit hatszor fejbe rúgták, támadóját azóta sem találták meg.
Vágólapra másolva!

Hat hónappal később, hogy életét megváltoztató sérüléseket szenvedett Derek Brailsford egy brutális támadás során, a rendőrség nem került közelebb a tetteshez.

A férfi azt mondja, hogy még mindig nehezen vesz levegőt az orrán keresztül, és borzalmas fejfájásai vannak a június 13-án történ eset óta

- írja a The Mirror.

A férfi azt nyilatkozta, hogy rendszeresen jár orvoshoz, hogy javítsanak a légzésén, valamint megköszönte családjának és barátainak, hogy segítettek neki átvészelni a nehéz napokat.

Brailsfordot a Nottinghamshire megyei Bulwell városában verte meg egy robogóval közlekedő férfi dél előtt nem sokkal a Leen-folyó partján.

A nyugdíjast fejbe verte, földre lökte, majd hatszor fejbe rúgta az erőszakos támadót.

Az idős férfit rendőrök vitték kórházba, ahol több öltéssel varták össze orrát, szemei pedig bevéreztek. Sérülései nem voltak életveszélyesek, de saját bevallása szerint attól még életét megváltoztatta.

A rendőrségi leírás szerint támadót több ember is látta az utcán, de letartóztatás nem történt, az ügy lezárásra került, amíg több bizonyíték elő nem kerül.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!