Emberi lábat találtak az ausztrál tengerparton, kiderült, hogy egy eltűnt üzletasszonyé

Vágólapra másolva!
Négy hónapja keresi már az ausztrál rendőrség Melissa Caddick üzletasszonyt, aki az után tűnt el otthonról, hogy kiderült, dollármilliókat lopott el az ügyfeleitől. Túrázók a múlt héten találtak egy bomlásnak indult emberi lábat a partra sodródva. A DNS-teszt megállapította, hogy az eltűnt nőé, de egyelőre csak találgatnak, mi történthetett vele.
Vágólapra másolva!

Melissa Caddick tavaly novemberben tűnt el Sydney egyik előkelő negyedéből, Dover Heightsból egy nappal az után, hogy a rendőrség házkutatást tartott nála. Az asszony legalább 13 millió dollárt lopott el ügyfeleitől értékpapírokban.

Több mint 60 embert verhetett át, többek között a saját családtagjait és barátait

- idézte fel a BBC.

Eltűnését a férje jelentette, miután a nő az eltűnése napján kora reggel futni indult. Minden személyes holmiját hátrahagyta.

A portál szerint múlt héten túrázók jelentették, hogy

egy bomlásnak indult emberi lábat és egy cipőt találtak Sydney-től 400 km-re a tengerparton.

A hatóságok DNS-mintát vettek a maradványból, és kiderült, hogy az eltűnt nőé.

A nő halálának körülményeit a halottkém fogja rekonstruálni, egyelőre ugyanis rejtély, hogy mi történhetett vele. A körülményekre való tekintettel a rendőrség nem zárja ki az öngyilkosságot.

A nő holttestét még keresik.

Ha úgy érzi, Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, segítségre szorul, hívja az ingyenes 116-123 felnőtt lelkisegélyszámot! A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány gyerek és ifjúsági lelkisegélyszáma: 116-111.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!