Rendőröknek adták ki magukat, hogy ne kelljen maszkot hordaniuk egy floridai szállodában

Vágólapra másolva!
Igazolványokat és rendőri jelvényeket hamisított magának két férfi az amerikai Floridában, hogy így ússzák meg a kötelező maszkviselést egy háromcsillagos szállodában, a Wyndham Deerfield Beach Resortban. Megfenyegették az alkalmazottakat, hogy letartóztatják őket, ha rájuk kényszerítik a maszkot.
Vágólapra másolva!

A Fox News szerint a két álrendőrt még a múlt hónapban tartóztatták le az eset miatt.

A portál úgy tudja, hogy a 81 éves Gary Brummett és fiatalabb társa, az 53 éves Wayne Brown Jr. azzal fenyegette meg egy helyi szálloda alkalmazottait, hogy letarztatják őket, ha még egyszer megszólják őket a maszk hiánya miatt.

Az idősebb férfi rendőrnek adta ki magát, és felmutatott egy hamis orvosi igazolást is, amely alapján - a Fox News szerint - orvosilag mentesül a kötelező maszkviselés alól.

Wayne Brown Jr. ugyanezzel az átveréssel próbálta megtéveszteni az egyik szállodai alkalmazottat, akinek gyanús lett az orvosi igazolás a jelvény.

A recepciós felhívta a rendőrséget, így kiderült, hogy a két férfi jelenleg és korábban sem dolgozott nekik.

Miután kiderült a csalás, a rendőrök elmentek a két férfiért, és igazolványok hamisítása miatt a Broward megyei börtönbe vitték őket. Itt várnak a tárgyalásra.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!