Démoninak nevezte a transznemű pedofilt - letiltották

Vágólapra másolva!
A jobboldali Lauren Witzke-t, aki még 2020-ban indult az USA Szenátusának egyik székéért, a Twitter letiltotta a közösségi médiaoldalról. A volt szenátorjelölt démoninak nevezte azt a transznemű pedofilt, aki a Twitteren úgy nyilatkozott, hogy a „kislányok valójában kis perverzek".
Vágólapra másolva!

Witzke Twitter-oldalát vasárnap este függesztették fel, és a volt szenátorjelölt a Telegram internetes oldalán közölte az indoklást: Alok Vaid-Menonnak, a közismert transzneműnek küldött „démoni" véleménynyilvánítását a Twitter „gyűlöletkeltőnek" ítélte meg. Alok Vaid-Menon „démoni" választ kiváltó bejegyzése és annak kontextusa pedig ez volt: a transznemű nő azt szeretné elérni, hogy a transzneműeknek bejárása lehessen kiskorúak vécéibe és zuhanyzóiba.

indokolta az ügyet Vaid-Menon.

„Ha egy pedofilt démonnak nevezünk, az a Twitter szerint már gyűlöletbeszéd", írja Witzke a Telegram-oldalán. „Akkor is harcolnunk kell! A mi feladatunk felvenni a kesztyűt, és harcolni azért, ami helyes".

Alok Vaid-Menon Forrás: Origo

Witzke rendszeresen véleményt nyilvánít a transzneműek kérdésében. Nemrég szintén a Twitteren szállt vitába azzal kapcsolatban, hogy „a mentálisan beteg" transzneműek és homoszexuálisok kaphassanak-e kiemelt szerepet az USA Republikánus Pártjában.

Alok Vaid-Menon Forrás: Origo
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!