Középiskolásokat szállító busz szenvedett tragikus balesetet, 27 ember meghalt

Sumedang, 2021. március 11. Az indonéz Országos Kereső- és Mentőhatóság (BASARNAS) által közreadott képen a túlélők és áldozatok kiemelésén dolgoznak mentők, miután egy középiskolásokat, a tanáraikat és szülőket szállító busz szakadékba zuhant az indonéziai Jáva szigetének nyugati részén fekvő Sumedang környékén 2021. március 11-én. A feltehetőleg fékhiba okozta balesetben huszonheten életüket vesztették. MTI/EPA/BASARNAS
Vágólapra másolva!
Huszonhét ember meghalt egy buszbalesetben szerda este az indonéziai Jáva szigetén, a jármű egy középiskolai osztályt, illetve több szülőt és tanárt szállított.
Vágólapra másolva!

A mintegy húsz méter mély szakadékba zuhant busz hatvanhat utasa közül harminckilencen túlélték a balesetet, igaz, sokan megsérültek, egyesek súlyosan - tájékoztatott a mentési munkálatokat végző csapat szóvivője, hozzátéve, hogy a sofőr is meghalt.

27-en meghaltak a mélybe zuhant buszban Forrás: AFP/Bagus Ahmad

Helyi sajtóhírek szerint a Bandung várostól mintegy 85 kilométerre található Sumedang közelében bekövetkezett balesetet fékhiba okozhatta. A sérülteket egy közeli kórházba szállították.

Az indonéz Országos Kereső- és Mentőhatóság (BASARNAS) által közreadott képen a túlélők és áldozatok kiemelésén dolgoznak mentők Forrás: MTI/EPA/BASARNAS/-
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről