A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Szerelem első látásra: egy nő feleségül ment egy delfinhez

delfin, nő
Vágólapra másolva!
A milliomos Sharon Tendler szerint szerelem volt első látásra. Számos alkalommal utazott Izraelbe, hogy lássa alfahím bálványát, hogy aztán feleségül menjen hozzá, egy delfinhez.
Vágólapra másolva!

A 26 éves nő ruhaimportőrként és zenekari menedzserként dolgozik. Esküvőjén csinos fehér ruhában, fátyolban és rózsaszín virásokkal a hajában adott puszit szíve választottjának, majd súgta neki:

Azonban néhány hónappal az "esküvő" után a negyven év körüli delfint meghalt, gyomorproblémái voltak. Bár a deflin hím volt, Cindy volt a neve.

Az esküvő után a nő nyilakozott újságíróknak, hogy szerinte ez nem perverz dolog és igenis szerette a delfint.

- mondta akkor. A delfin 2006-os halálakor a nő kizárta, hogy találjon egy másik "halas szeretőt" magának - írja a Daily Star.

Egy paplan lett a házastárs

A Daily Star több érdekesnek mondható házasságot is összegyűjtött, ilyen Pascale Sellick esete, aki egy paplanhoz ment hozzá 2019-ben.

Papucsát és pizsamáját vette fel a nagy napon 120 ember előtt, akik egyébként szintén a hálószobájukból vették ünnepi öltözetüket.

Az esküvő előtt azt mondta, hogy ez a kapcsolat az életében az eddigi leghosszabb, legerősebb, legintimebb és legbiztosabb.

A haiti kalóz szelleme

Amanda Teague-nek egyszer csak elege lett a fizikai világ férfijeiből, így egy az 1700-as években kalózkodó férfi szellemében találta meg a szerelmet.

Így a banditához ment feleségül 2018-ban, akit egyébként útonállásért végeztek ki annak idején.

A következő évben azonban el is váltak, a nő szerint ugyanis kalóz férje megpróbálta megölni őt.

Saját magához ment feleségül

Egy hosszú kapcsolat vége után

az olasz fitneszedző, Laura Mesi saját magához ment feleségül.

Hatalmas esküvőt rendezett tortával, koszorúslányokkal. 2017-es esküvője idején azt mondta, hogy szentül meg van győződve arról, hogy először is saját magunkat kell szeretnünk. Mivel a házasságnak nem volt jogalapja, ha talál magának valakit, válásra nem lesz szükség.

A címlapi kép illusztráció.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!