A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Meleg párkeresőt csinálnának a legnépszerűbb amerikai reality műsorból

The Bachelor, Nick Viall, Rachel Lindsay
Rachel Lindsay Nick Viall-lal, a legújabb The Bachelor főszereplőjével a műsorban
Vágólapra másolva!
Lance Bass, az NSYNC énekese az idei évben lett a The Bachelor nevű rendkívül népszerű amerikai társkereső műsor különkiadásának házigazdája. Bass három részben kapott szerepet, azonban máris komoly tervei és javaslatai vannak a műsor átalakításával kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Bass egy korábbi nyilatkozatában arról beszélt, hogy remekül érezte magát a műsor forgatása közben és szeretne továbbra is a produkció részese maradni. Majd hozzátette, hogy a műsor sokkal izgalmasabb lenne, ha LMBTQ tagokat válogatnának össze. Bass kifejtette, hogy itt az ideje annak, hogy elrajtoljon a The Bachelor melegek számára készült változata is.

Bass, aki nyíltan meleg, még nem beszélt a producerekkel és a csatornával az ötletről, azonban hangsúlyozta, hogy nagyon szívesen lenne a házigazdája egy ilyen műsornak.

The Bachelor Forrás: ABC

Az Egyesült Államokban egyébként még csak kevés hasonló próbálkozás volt, az LMBTQ-propaganda előretörése és a folyamatos érzékenyítés miatt viszont nagy valószínűséggel hamarosan valamelyik nagyobb tévécsatorna megpróbálkozik majd az ötlettel. Bass szerint erre jelenleg nagy szükség és nagy igény is lenne. 2016-ban viszont már indítottak egy meleg párkeresős műsort Finding Prince Charming néven a Logo csatornán a The Bachelor mintájára, azonban annyira kevés embert érdekelt a téma, hogy nyolc rész után le is vették a műsorról.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!