A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Így néznek ki most a közel harminc éve bemutatott Csinibaba sztárjai - képek

Vágólapra másolva!
A csinibaba című filmet közel harminc évvel ezelőtt, 1997-ben mutatták be, amelyet Tímár Péter írt és rendezett. A Csinibaba a kilencvenes évek egyik legnagyobb magyar közönségsikere volt, azonban a mai napig rendszeresen játsszák a televíziókban. A filmet a kritikusok is dicsérték, a Magyar Filmszemlén megosztva a legjobb filmnek járó díjat vihette haza. Népszerűsége a mai napig töretlen, egyes mondataiból szállóigék lettek. A forgatás óta több évtized eltelt, a színészek pedig annyira megváltoztak, hogy rájuk sem lehet ismerni: némelyikük visszavonult, míg más egy gyilkos kórral nézett szembe.
Vágólapra másolva!

Nagy Natália

Nagy Natália alakította a filmben Mancikát, a szőke bombázót. Tímár Péter következő filmjében  is játszott, ott Amálka karakterét formálta meg. Sokáig a Napszínház tagja volt, ő alakította Moliére Dandin György című drámájában Angyalkát, de az akkor még Fővárosi Operettszínház Hotel Menthol című musicaljében is feltűnt, ott Klipszet alakította. Gimnáziumi évei alatt Galla Miklós fedezte őt fel, majd csatlakozott a L'art pour l'art társulathoz. A közönség a Besenyő családból is ismerheti, ahol Evetke szerepét kapta meg. A nézők láthatták a Zimmer Feri, valamint a Magyar vándor című filmben is
Boldog házasságban él, férje Vincze Attila Tamás riporter, akitől 2004-ben egy kislánya született. A színésznő humoristaként is sikeres, azonban mostanában felhagyott a színészettel, és inkább mesekönyveket ír, melyek bestsellerek lettek - olvasható a Life.hu oldalán. Édesapja Nagy Bandó András, aki szintén humorista.  

Nagy, Natália, montázs,
Fotó: Nagy Natália/Facebook

A folytatásért lapozzon tovább!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!