Hányt és többször elájult egy angol kisfiú, miután megevett egy mosogatógép kapszulát

A mosogatógép tabletta ezer arca - Így használhatod a gépen kívül
Vágólapra másolva!
Kórházba került egy kisfiú Angliában, miután megevett egy mosogatógép-kapszulát. Az anya azt mondta, csak néhány pillanatra veszítette szem elől a gyereket, és amúgy is úgy tudta, a kicsi nem férhet hozzá a veszélyes szerekhez.
Vágólapra másolva!

Kórházba került egy kisfiú Angliában, miután megevett egy mosogatógép-kapszulát - írja a Daily Star. Az eset még december 8-án történt Norfolkban. A gyerek édesanyja, Megan Woods a lapnak azt mondta, hogy

mindössze néhány pillanatra vesztette szem elől, és mikor visszafordult Tommy már a szájába tömte a folyékony mosószert tartalmazó kapszulát.

A nő azonnal kivette a gyerek kezéből a tisztítószert, kimosta a száját, és elindult vele a kórházba. Útközben a gyerek a mosószer nagyrészét kihányta, és

többször is elvesztette az eszméletét.

Tommyt végül hazaengedték a kórházból, hogy otthon lábadozzon.

– Sokkot kaptam és kivettem a kezéből a kapszulát, de nem igazán találtam útmutatót arra vonatkozóan, hogy pontosan mit kell tenni ilyen esetben – mondta Megan Woods. A nő azt is hozzátette:

úgy tudta, hogy a szekrényben tárolt szerhez a gyerek nem férhet hozzá.

Megan most arra is felhívta a szülők figyelmét, hogy mindig zárják el megfelelően a kicsik elől a veszélyes ezereket.

A cikkben azt is megjegyzik, hogy a kapszulában lévő anyagok mérgezőek, amelyek torokégést, légzési nehézségeket, vagy akár halált is okozhatnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!