Megtalálhatták a kedd óta keresett 17 éves angol lány holttestét

Vágólapra másolva!
Az angliai Holmes Chapel városában feltételezhetően megtalálták annak a 17 éves lánynak a holttestét, aki még kedden tűnt el. Imogen Tothill nem érkezett haza aznap este, azóta a rendőrség nagy erőket mozgósított felkutatására.
Vágólapra másolva!

Kedd éjszaka óta keresték a 17 éves Imogen Tothilltt, aki nem érkezett haza aznap este, a rendőrség nagy erőket mozgósított felkutatására az angliai Holmes Chapel városában - írja a Sky.

A családja szerint a lányra egyáltalán nem volt jellemző a hasonló viselkedés; a rendőrség is azonnal felhívást tett közzé, hogy aki teheti, küldje el például az autója műszerfali kamerájának felvételeit, ha aznap a környéken járt, ezzel is segítve a nyomozást.

A rendőrség egy erdős területen végül egy holttestet talált; hivatalosan az azonosítás még nem történt meg, de majdnem bizonyos, hogy a kedd óta keresett fiatal lány holtteste került elő.

A hatóságok szerint idegenkezűség egyelőre nem merült fel, de továbbra is vizsgálják az eset körülményeit, együttérzésüket közleményben fejezték ki a gyászoló család felé.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!