A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Az LMBTQ-lobbi szerint kirekesztőek vagyunk, ha nem vesszük természetesnek, ha valaki nemet változtat

FRANCE - FESTIVAL PRIDE OF LE MANS France LGBT LGBTQ LGBTQI Marche des Fiertes PMA Pride Procreation Medicalement Assistee Stella Rocha arc en ciel bisexuels gay le MAns lesbians lesbienne no binary non binaires queers transgender transgenres Horizontal D
France, Le Mans - 2021-09-04. On Saturday, September 4, 2021, the associations LM LGBT and Homogene organized the LGBTQI Pride Festival and March in Le Mans to defend the rights of lesbian, bisexual, gay, transgender, queer and intersex people and to expose their claims. Photo by Estelle Ruiz/Hans Lucas. France, Le Mans - 2021-09-04. Samedi 4 septembre 2021 les associations LM LGBT et Homogene ont organise le Festival et la marche des Fiertes LGBTQI au Mans pour defendre les droits des personnes lesbiennes, bisexuelles, gaies, transgenres, queers et intersexes et exposer leur revendication. Photo d Estelle Ruiz/Hans Lucas. (Photo by Estelle Ruiz / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP)
Vágólapra másolva!
Egy általános iskolai órán azt tanították a hatéves gyerekeknek, hogy automatikusan transzfóbiássá válnak, ha nem veszik természetesnek, hogy egyes emberek transzneműek, mások pedig folyamatosan változtatják a nemüket - írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.
Vágólapra másolva!

A Wight-szigeten egy kisfiú szülei kiíratták a gyermeküket a helyi általános iskolából,

miután az egyik tanár azt mondta neki, hogy transzfóbiának számít, ha a 6 éves fiút összezavarja egy másik diák úgynevezett genderfluiditása

. Az iskola egy levelet is küldött a szülőknek, amelyben az iskola azt kifogásolta, hogy a gyermekük nem értette, hogy egy másik diák miért visel fiú-és lányruhákat egyaránt.

Automatikusan transzfóbiássá válnak a gyerekek, ha nem veszik természetesnek, hogy egyes emberek transzneműek a legújabb őrület szerint (illusztráció) Forrás: Hans Lucas via AFP/Estelle Ruiz / Hans Lucas/Estelle Ruiz

– mondta a fiú apja, aki szerint az iskola őket és a gyereküket is transzfóbiásnak tartja. Sally és Nigel Rowe nyilvánosságra hozta a levelet, amelyet az iskola igazgatója és a nevelőtestület elnöke írt. Ebben az állt,

Az általános iskola szerint azok a tanulók is transzfóbok, akik kellemetlenül érzik magukat genderfluid és transznemű diákok mellett, vagy ha képtelenek kapcsolatot teremteni transzneműekkel, illetve ha megtagadják egy transznemű tanuló új nevének vagy preferált névmásának a használatát. A Rowe család ezek után kiíratta a gyermekét az iskolából, és jelenleg magántanulóként taníttatják.

A Wight-szigeti iskolák a 2010-es évek közepén olyan irányelveket állítottak fel, amelyek befogadóbb kultúrát igyekeznek teremteni az oktatási intézményekben, például gendersemleges mosdók létesítésével és az öltözködési szabályok enyhítésével.

A család most pert indított az Oktatási Minisztérium ellen a bevezetett szabályok miatt, elmondásuk szerint azért van erre szükség, hogy foglalkozzanak az iskolarendszer problémáival.

-magyarázta Nigel.

Az ügyben az Oktatási Minisztérium is kiadott egy közleményt, amiben azt írták:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!