Részegen vezetett az angol anya, két gyermeke meghalt

Lonely young woman at home drinking alcohol. Female alcoholism. single luxury beautiful woman in black dress with wine standing near window looking aside. adult alcohol attractive beautiful caucasian dress drink female girl glass lifestyle people person p
"Amikor megvettem hazafelé azt az üveg bort, amellyel együtt szoktunk koccintani, azt éreztem, ezért kár volt elköltözni."
Vágólapra másolva!
Az angol anya részegen vezette kocsiját az autópályán, ami miatt balesetet okozott. Két kisgyermeke azonnal meghalt, míg a nő elmenekült - írja a Ripost.
Vágólapra másolva!

A 35 éves Mary McCann részegen ült volán mögé tavaly augusztus 9-én, ráadásul magával vitte tízéves fiát, Smallert, négyéves kislányát, Lillyt és legkisebb kétéves gyermekét is.

Smaller tizedik születésnapi partijáról a késő esti órákban indultak haza Derbybe. Mary felhajtott az autópályára, ahol azonban nem sokkal később egyenesen belehajtott egy teherautóba. Két nagyobb gyermeke a helyszínen meghalt, még a kétéves kislány nem sérült meg súlyosan.

Az anyuka gyermekeit hátrahagyva elmenekült a helyszínről, ami után közel egy hétig volt szökésben.

Mary McCann ellen nem sokkal a baleset után vádat emeltek, miután a rendőrség kiderítette, hogy ittasan vezetett. Úgy tudni, hogy a teherautó sofőrje sértetlenül megúszta a balesetet.

Mary McCann a szerdai tárgyalásán beismerte, hogy halálos balesetben megölte két gyermekét az autópályán.

„Ez egy tragikus eset volt, amelyben két fiatal gyermek meghalt. Részvétem a családjuknak ezekben a hihetetlenül nehéz időkben. Szerencsére McCann beismerő vallomása miatt nem kell átesnünk a tárgyalás megpróbáltatásain" – mondta Dominic Mahon őrmester a tárgyaláson.

McCann fölött, akit előzetes letartóztatásba helyeztek, áprilisban fognak ítéletet mondani.

A címlapi / social media kép illusztráció.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!