Bokaficam miatt halt meg egy 27 éves férfi Walesben

Bokaficam miatt halt meg egy 27 éves férfi Walesben
Vágólapra másolva!
A 27 éves Callum Jones a walesi Loggerheads Country Parkban sétáltatta a kutyáját, amikor tavaly október 3-án megcsúszott egy fahídon, és megsérült a bokája. Az ártalmatlannak tűnő baleset után néhány nappal erős mellkasi fájdalmai és légzési nehézségei lettek, majd nem sokkal később a kórházba szállítást követően váratlanul meghalt - írja a Mirror.
Vágólapra másolva!

Callum Jones tavaly októberben éppen a kutyáját sétáltatta a családjával, amikor megcsúszott egy gyaloghídon és megsérült a bokája. Ekkor még senki nem gondolta, hogy az ártalmatlannak tűnő bokaficamnak ilyen súlyos következményei lesznek. A fiatal férfinek néhány nappal később mellkasi fájdalmai lettek és alig kapott levegőt, azonban a házi orvosa csak telefonon keresztül beszélt a betegével. Két nappal a telefonos megbeszélésük után, október 17-én Callum összeesett otthonában, az északkelet-walesi Ewloe-ban, és kórházba szállították.

Az orvosok megpróbálták megmenteni az életét, de minden igyekezetük ellenére másnap tragikusan meghalt.

A boncolás során kiderült, hogy Jones halálát tüdőembólia okozta, ami a bokaficamot követő mozdulatlanság miatt keletkezett.

A férfi édesanyja Kim Jones szerint fia megmenthető lett volna, ha házi orvosa hajlandó lett volna személyesen megvizsgálni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!