Majdnem lekéste a saját esküvőjét a nő, mert nem kapott taxit

Vágólapra másolva!
Nem tudott taxit fogni Londonban egy menyasszony, félő volt, hogy nem jut el a saját esküvőjére. Ekkor egy idegen férfi megállt az esküvői ruhába öltözött nő mellett, és segített, hogy ez a nap mégis mesésen érjen véget.
Vágólapra másolva!

Majdnem lekéste a saját esküvőjére egy menyasszony, mert nem tudott taxit fogni Londonban. A kétségbesett nő hiába próbált taxit fogni, akkor amikor a legjobban szüksége volt rá, hiszen menyasszonyi ruhában, a saját esküvőjére sietett - írja a Mirror

Egy helyi férfi, Marksteen Adamson a barátaihoz indult kocsival, amikor meglátta a kétségbesett arát az utcán álldogállva, teljesen tanácstalanul.

A férfi úgy gondolta, hogy csinál egy jó felvételt, ahogy a nő mennyasszonyi ruhában átkel az úton, ezért lassított és filmezni kezdett, de amikor a nő meglátta őt, hirtelen integetni kezdett felé, majd beszédbe elegyett vele.

Anastasia elmondta, hogy az esküvőjére szeretne eljutni, de nem tudott fuvart szerezni, a férfi pedig szívesen segített neki,

őt és a családja pár tagját is elvitte a templomig.

Az út végül alig 10 percig tartott, így a zaklatott menyasszony csupán 45 percet késett a nagy napjáról, de a szertartás rendben végigment.

A hős sofőr pedig az internet sztárja lett, ezrek köszönték meg neki a kedves gesztust, hogy nem hagyta tönkremenni Anastasia életének egyik legjobban várt napját.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről