A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Pokollá tette saját iskoláját az igazgató

A LMBTQ-propagandát népszerűsítő "drag queenek" minden lehetőséget kihasználnak arra, hogy gyerekeket befolyásoljanak. Nyugaton már rendszeresen bejárnak az iskolákba érzékenyítő programokat végezni (a kép illusztráció, az Egyesült Államokban készült)
Vágólapra másolva!
A New York-i Jogi és Közszolgálati Középiskola afroamerikai igazgatóját azzal vádolják, hogy ki akarta rúgni az iskola valamennyi fehér dolgozóját, ami katasztrófához vezetett - írja az Alapjogokért Központ legújabb videója ajánlójában.
Vágólapra másolva!

A Központ szerint az iskola tanulói úgy gondolták, hogy Paula Lev igazgatónő vezetése alatt "nyomorúságossá" vált az életük. Hozzátették, hogy az oktatás színvonala is jelentősen romlott.

Az igazgatónő ugyanis a „sokszínűség jegyében" az elbocsátott tapasztalt szakemberek helyett alulkvalifikált emberekkel töltötte fel a tanári kart.

A diákok egy petíciót is benyújtottak. Ebben azt írják, hogy Lev néhány új alkalmazottja „szuper alulképzett", és hogy „tudásuk hiánya" hatással van a diákok tanulmányaira. A petíció arra is hivatkozik, hogy

a tanulók félnek az órákra járni a „veszélyes" környezet miatt, amelyet az „elképesztő számú verekedés, az állandó vitatkozás és a helytelen adminisztratív intézkedések" okoznak.

Lev ellen már korábban is zajlott vizsgálat. Tavaly ugyanis azt mondta:

A panasz most New York állam emberi jogi részlege elé kerül.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!