A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Egy repülő pilótája azzal fenyegetőzött Amerikában, hogy nekiütközik egy áruháznak

kisrepülő, Cessna, lezuhant
Vágólapra másolva!
A Mississippi államban lévő Tupelo városában egy kis repülőt vezető férfi azzal fenyegetőzött, hogy neki fog repülni a helyi Walmart áruháznak. A férfi valószínűleg lopta a repülőt, és a helyi reptér alkalmazottja.
Vágólapra másolva!

A helyi rendőrséget hajnali 5 órakor értesítették, hogy egy több motoros kis repülő pilótája azzal fenyegetőzött, hogy neki fog ütközni a Walmart áruháznak.

A rendőrség kiderítette, hogy a férfi ellopta a repülőt, és a helyi reptéren dolgozik.

A bejelentés után a hatóságok kiürítették az áruházat, valamint a mellette lévő éttermet és a benzinkutat is, valamint a környékről elküldték az embereket – írja a Fox News.

A helyi rendőrség teljes készültségben van, és abban bíznak, hogy a gépet sikerül biztonságban landolásra késztetni, legkésőbb, amikor elfogy az üzemanyaga. A kisrepülő folyamatosan Tupelo város környékén körözött alig 300 méteres magasságban.

A rendőrök egy ideig rádiókapcsolatban voltak vele, de ez megszakadt. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy miért fenyegetőzött.

A helyi kormányzó arra kéri az embereket, hogy legyenek éberek és figyeljék a rendőrségi híreket.

Frissítés:

A pilóta végül leszállt és a rendőrök elfogták a férfit és elkezdték a kihallgatását.

A hírcsatornákon megszólaló nemzetbiztonsági szakemberek úgy nyilatkoztak, hogy a szeptember 11. évfordulójának közeledtével ez az eset felhívja a figyelmet a repülőterek biztonsági szabályainak lehetséges hiányosságaira.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!