A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Halálos pitbull-támadás Coloradóban, egy 89 éves nőt tépett szét a kutya

Tragédia: egy kisbabát marcangolt halálra a pitbull
Vágólapra másolva!
Halálos pitbull-támadás történt egy ház hátsó udvarán a Colorado állambeli Goldenben. Egy 89 éves nő belehalt sérüléseibe, amelyeket akkor szenvedett, amikor két pitbull megtámadta őt és 12 éves unokáját.
Vágólapra másolva!

A támadás szeptember 14-én, szerdán történt egy ház hátsó udvarán a Colorado állambeli Goldenben, amely mintegy 25 kilométerre Denvertől - írja a CBS.

A rendőrök a támadás délutánján, helyi idő szerint 15:30 körül kaptak egy hívást, amelyben kutyatámadást jelentettek.

A hívás egy szomszéd házból érkezett, ahová a gyermek segítségért menekült.

A rendőrök kiérkezéskor találkoztak a vérző gyerekkel, és további vérnyomokat találtak, amelyek egy lakóházhoz vezettek, ahol a két kutya még mindig a nagymamát támadta a hátsó udvarban.

A kép illusztráció. Forrás: Shutterstock

A rendőrök sokkolót és gumilövedékes puskát használtak, de nem tudták elválasztani a kutyákat az áldozattól, amíg erősítés nem érkezett.

A nő unokáját, aki szintén súlyosan megsérült a támadás során, azóta már kiengedték a kórházból, és lábadozik.

A rendőrség tájékoztatása szerint a nő és unokája ismerte a kutyákat, de további részleteket nem közöltek.

A két pitbull egyike megsérült a támadás során, és nem sokkal a történtek után elaltatták egy állatkórházban. A másodikat az állatorvosi vizsgálatot követően egy állatmenhelyre vitték - közölte a rendőrség -, és elaltatták, miután a pitbull gazdája engedélyt adott a létesítménynek.

Az eset kivizsgálása még folyamatban van. Egy nappal a támadás után a helyi rendőrsége közölte, hogy a hatóságok dolgoznak annak ellenőrzésén, hogy az érintett pitbullok a városi protokolloknak megfelelően engedéllyel rendelkeztek-e és be voltak-e oltva.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!