Újabb botrány: eddig elképzelhetetlen dolgot tett Harry herceg

Harry herceg, Vilmos herceg, Kate Middleton, Meghan Markle, Egyesült Királyság – Afrika csúcstalálkozó
Britain's Prince Harry, Duke of Sussex arrives to attend the UK-Africa Investment Summit in London on January 20, 2020. (Photo by Ben STANSALL / AFP)
Vágólapra másolva!
Harry herceg, Elton John és más magánszemélyek is jogi eljárást indítottak a Daily Mail című napilap kiadója ellen telefonlehallgatás és a magánélet egyéb megsértése miatt.
Vágólapra másolva!

A perben többen is érintettek, például Elizabeth Hurley és Sadie Frost színésznők, Elton John férje, David Furnish filmrendező, illetve Doreen Lawrence, az 1993-ban rasszista támadásban meggyilkolt fekete tinédzser, Stephen Lawrence édesanyja - írja a Blikk.

A Reuters információi szerint a Hamlins ügyvédi iroda közleményében azt írta, hogy az érintettek bizonyítékokat is birtokolnak, amelyekből kiderült, hogy megsértették a magánélethez való jogukat.

Harry herceg kiakadt. Forrás: AFP/Ben Stansall

A kiadó azonban cáfolja a történteket

- mondta a kiadó szóvivője.

A jogsértések között szerepel lehallgatóeszközök elhelyezése a hírességek autójában és otthonában, privát telefonbeszélgetések lehallgatásának megrendelése, valamint rendőrségi tisztviselők lefizetése különböző információkért.

Úgy tudni, hogy arra is volt példa, hogy törvénytelen úton még orvosi feljegyzésekhez is hozzájutottak az újságírók.

– áll az ügyvédi iroda közleményében.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről