Nyomokat hagyott hátra egy brit nő, így találták meg a gyilkosát

Vágólapra másolva!
Nem várt helyről kapott segítséget a brit rendőrség egy gyilkossági ügyben. Az áldozat több nyomot is hagyott, ami elvezette gyilkosához. Egy két gyerekes anyag még 2021 novemberében tűnt el Cranbrookban. Eltűnése után a nyomozók számos jegyzetet találtak otthonában, ami segítette a nyomozást. A gyilkost elfogták, most állt bíróság elé.
Vágólapra másolva!

Miután a nő eltűnt jegyzeteket találtak az otthonában, amikből kiderült, hogy Sussexben találkozott egy férfivel, aki egy jól fizetett állást ajánlott neki egy brightoni szállodában, ahol a biztonságiaknál dolgozott - derült ki a bíróságon.

2021 november 14-én, a nő eltűnésének napján együtt látták őket Hastingsban egy farm közelében.

A nyomozati ügyész szerint

a nő rájött, hogy a munka körül és férfvel nincs minden rendben, ezért hagyott hátra bizonyítékokat a fiainak.

A jegyzetek mellett egy mobiltelefont és készpénzt is találtak. Az egyik papírra a telefon PIN-kódját is felírta és a találkozásuk helyére utaló jelek is voltak a jegyzetek között. Az ügyészek szerint a gyanúsított megpróbálta a bizonyítékokat megsemmisíteni - írja a Metro.

A nő háza előtti kamerák rögzítették, hogy az eltűnése utáni hajnalban a férfi vezette az autóját. Valószínüleg azt a látszatott akarta kelteni, hogy a nő ekkor még élt, pedig valószínűleg már halott volt. De az is elképzelhető, hogy a házban szeretett volna esetleges bizonyítékokat megsemmisíteni.

Az áldozat maradványait - megégett csontokat és egy fogsort - egy olyan építkezésen találták meg, ahol a férfi is dolgozott.

A megfelelő vizsgálatok után kiderült, hogy azok valóban az eltűnt áldozaté.

Egy másik nő is hasonló körülmények között tűnt el, illetve a meggyilkolása is hasonló volt. A férfit mindkét gyilkossággal megvádolták, de ő mind a kettőt tagadja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!