Megerőszakoltak és megöltek egy fiatal nőt - videó

Justine Vayrac, bűnügy
French police officers investigate a farm in Beynat, southwestern France, on October 26, 2022 as they are attempting to find Justine Vayrac who disappeared early morning on October 23, 2022. - Justine Vayrac, mother of a two and a half year old child, has not been seen since October 23, 2022 morning, around 4am, near the nightclub "La Charrette" where she was spending the evening. (Photo by Diarmid COURREGES / AFP)
Vágólapra másolva!
Október 23-a óta nem adott magáról életjelet egy fiatal francia nő, akinek van egy két és fél éves gyereke. A rendőrök kihallgatták azt a férfit, akivel utoljára együtt látták. A férfi bevallotta, hogy megerőszakolta és megölte Justine-t – írja meg a Le Figaro. 
Vágólapra másolva!

A nő vasárnap hajnalban tűnt el Briveben, ahol egy La Charrette nevű szórakozóhelyen mulatott a barátaival. Ennek a közelében látták utoljára egy fiatal gazda társaságában.

A La Charrette nevű szórakozóhely Forrás: AFP/Diarmid Courreges

A 21 éves férfi, Lucas tavaly végzett a mezőgazdasági főiskolán és megörökölte a családi gazdaságot. Egy kicsi, 1300 fős vidéki városban lakik, Beynat-ban. A helyi focicsapat egyik tagja azt mondta, hogy a lány eltűnése után pár órával megrendezett focimeccsükön látta őt a lelátón.

Lucas farmja Forrás: AFP/Diarmid Courreges

Azért lett gyanús a nyomozóknak, mert az autójában vérnyomokat találtak a helyszínelők.

A férfi aztán bevallotta, hogy megerőszakolta és megölte a fiatal lányt és azt is elárulta a rendőröknek, merre keressék a holttestet, amit meg is találtak, a tanyáján.

Beynat Forrás: AFP/Diarmid Courreges

Baptiste Porcher limoges-i ügyész a tegnapi sajtótájékoztatón azt mondta, hogy a férfi ellen vádat emeltek emberrablásért, gyilkosságért és nemi erőszakért.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!