Négy feldarabolt holttestet találtak egy floridai folyóban

Vágólapra másolva!
Letartóztattak egy 67 éves férfit Floridában, miután négy eltűnt férfi holttestét lőtt sebekkel és feldarabolva találták meg egy folyóban.
Vágólapra másolva!

Joe Kennedyt azután állították meg a rendőrök, hogy hétfőn Daytona Beach Shores városában egy lopott járművel látták vezetni - írja a SkyNews.

A 67 éves férfit, akit a négy férfi halálával kapcsolatban gyanúsítottként kezelnek a hatóságok, letartóztatták, és a tervek szerint Oklahomába viszik kihallgatásra, ahol a holttesteket megtalálták.

Az áldozatok egy baráti körhöz tartoztak, akik október 9-én tűntek el: Mark Chastain, 32 éves, Billy Chastain, 30 éves, Mike Sparks, 32 éves és Alex Stevens, 29 éves.

A férfiak feldarabolt holttestét pénteken fedezték fel a Deep Fork folyóban Okmulgee-ben, egy Tulsától 65 kilométerre délre fekvő városban.

Egy tanúként meghallgatott személy azt mondta a rendőrségnek, hogy őt is meghívták, hogy csatlakozzon a csoporthoz, és "csapjanak egy nyalást".

Kennedy a holttestek felfedezése után eltűnt, de már korábban kihallgatták, amikor tagadta, hogy ismerte volna az áldozatokat - nyilatkozott Joe Prentice helyi rendőrfőnök.

Okmulgee Police Chief Joe Prentice. Pic: AP

A nyomozók átkutattak egy Kennedy tulajdonában lévő roncstelepet és egy szomszédos, más személyek tulajdonában lévő ingatlant, ahol "erőszakos eseményre" utaló bizonyítékokat találta. Bár a halál hivatalos okát még nem hozták nyilvánosságra, mind a négy férfit feldarabolva és lőtt sebekkel találták meg - mondta a rendőrfőnök.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!