Három embert lőtt le egy volt futballista a Virginiai Egyetemen

University of Virginia, Charlottesville, Virginia, United States of America, North America color image United States of America U.S.A. Virginia Charlottesville University of Virginia universities colleges education building exterior exteriors outdoors day
University of Virginia, Charlottesville, Virginia, United States of America, North America (Photo by Michael Snell / Robert Harding Heritage / robertharding via AFP)
Vágólapra másolva!
Három ember meghalt, kettő megsebesült a Virginai Egyetemen vasárnap este történt lövöldözésben. A gyilkossággal az egyetemi futballcsapat volt játékosát, Christopher Darnell Jones Jr.-t gyanúsítják - írta a The New York Times. 
Vágólapra másolva!

A lövöldözésről vasárnap este fél 11 körül érkezett bejelentés, nem sokkal később az egész kampuszra riasztást adtak ki, ebben felszólították a hallgatókat, hogy maradjanak biztonságos helyen.

A lövöldözőt mostanra azonosították, kiderült, hogy az egyetem korábbi futballjátékosa, Christopher Darnell Jones Jr. volt az. Jonest mint fegyveres, és veszélyes elkövetőt keresik.

Az egyetem elnöke, Jim Ryan hétfőn kora reggel jelentette be, hogy

a lövöldözésnek három halálos áldozata van, ketten megsebesültek.

Ez egy olyan üzenet, amelyről minden vezető reméli, hogy soha nem kell elküldenie. El vagyok keseredve, hogy az erőszak a Virginiai Egyetemet is elérte - írta Jim Ryan.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!