Donald Trump: Szellemileg fogyatékos demokratát támogatott a baloldal

Trump, USA, elnökválasztás
Former US President Donald Trump speaks at the Mar-a-Lago Club in Palm Beach, Florida, on November 15, 2022. - Donald Trump pulled the trigger on a third White House run on November 15, setting the stage for a bruising Republican nomination battle after a poor midterm election showing by his hand-picked candidates weakened his grip on the party. Trump filed his official candidacy papers with the US election authority moments before he was due to publicly announce his candidacy. (Photo by ALON SKUY / AFP)
Vágólapra másolva!
A korábbi elnök szerint a baloldali csoportok „egy szellemileg fogyatékos demokratát" támogattak a választáson - írja a Mandiner.
Vágólapra másolva!

Donald Trump a szokványostól eltérő módon kívánt boldog karácsonyt, amelyről az Insider számolt be. Így fogalmazott a saját felületén a korábbi elnök: „boldog karácsonyt kívánok, beleértve a radikálbalos marxistákat, akik megpróbálják elpusztítani országunkat, a Szövetségi Nyomozó Irodát, amely illegálisan kényszeríti és fizeti le a közösségi és a mainstream médiát."

Donald Trump Forrás: AFP/Alon Skuy

Ezután arról írt, hogy ezek a baloldali csoportok „egy szellemileg fogyatékos demokratát" támogattak. A volt elnök az amerikai határvédelemmel és a migrációval kapcsolatban is kifejtette a véleményét.

Szerinte horror, ami zajlik a határon, és a menekültek közt sok a bűnöző.
A migránsok számából Trump arra következtetett, hogy az ország haldoklik, majd egy későbbi üzenetében hanyatló nemzetnek nevezete Amerikát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!