A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:30AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

A választók mentális egészségügyi tesztet sürgetnek Joe Bidentől

BIDEN, Joe
Washington, 2022. január 20. Joe Biden amerikai elnök a hivatalba lépése egyéves évfordulójának alkalmából a washingtoni Fehér Ház Keleti termében tartott sajtóértekezletén 2022. január 19-én. MTI/EPA/Sipa USA pool/Oliver Contreras
Vágólapra másolva!
A választók 58 százaléka szerint Joe Biden elnöknek el kellene végeznie egy kognitív egészségügyi tesztet, és az eredményeket az amerikai nyilvánosság elé kellene tárnia.
Vágólapra másolva!

Az utóbbi időben egyre többször találta magát kínos szituációban az Egyesült Államok elnöke, a McLaughlin & Associates ezért egy felmérést készített, amelyben azt kérdezte a választóktól: "Ön szerint Joe Bidennek el kellene végeznie egy kognitív egészségügyi tesztet, és nyilvánosságra kellene hoznia azt?".

Joe Biden Forrás: MTI/EPA/Sipa USA pool/Oliver Contreras

Az eredmény nem okozott meglepetést a McLaughlin & Associates munkatársainak.

A válaszadók 58 százaléka igennel, míg 30 százaléka nemmel válaszolt. 12 százalék pedig nem volt hajlandó válaszolni.

Forrás: V4NA

A felmérésből az is kiderült, hogy a választók 50 százaléka "valószínűnek" tartja, hogy Kamala Harris alelnök még azelőtt átveszi Joe Biden helyét, hogy lejárna a mandátuma. A közvélemény-kutatásra azt követően került sor, hogy Biden felvillantott egy noteszkártyát, amelyen részletes utasítások voltak arról, hogy mit tegyen, amikor szakszervezeti vezetőkkel, kormányzókkal és iparági vezetőkkel tárgyal a Fehér Házban.

– olvasható a súgókártyán.

Egy kommentelő azt írta, hogy

Egy áprilisi felmérés szerint a választók többsége úgy véli, hogy Biden alkalmatlan az elnöki posztra, és kételkedik szellemi képességeiben. A megkérdezettek 53 százaléka mondta, hogy "kétségei" vannak a mentális képességeit illetően. Hatvankét százalék szerint pedig azért nem alkalmas elnöknek, mert túl idős.

Forrás: V4NA
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!