A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:30AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Összevissza beszél Joe Biden az ukrán háborúról

Horizontal POLITICS HEADSHOT HEADSHOT CLOSE UP LOWERED HEAD
US President Joe Biden waits for a meeting with Ukraine's President Volodymyr Zelensky in the Oval Office of the White House, on September 1, 2021, in Washington, DC. - Ukraine's President Volodymyr Zelensky is only the second European leader to meet President Joe Biden at the White House on Wednesday but his bid for more heavyweight US protection against a powerful Russia is likely to be frustrated. (Photo by Brendan Smialowski / AFP)
Vágólapra másolva!
Zavaros beszédet mondott az amerikai elnök, Joe Biden egy adománygyűjtő rendezvényen az ukrán elnökről. Váratlanul bírálta azt, ahogyan a háború kezdete előtt viselkedett Zelenszkij. Ahhoz viszont nem fér kétség, hogy továbbra is egyértelmű és határozott támogatója az USA Ukrajnának, így még furcsábbak Biden szavai.
Vágólapra másolva!

Joe Biden amerikai elnök szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök "hallani sem akart róla", amikor az amerikai hírszerzés olyan információkat gyűjtött, hogy Oroszország invázióra készül.

Joe Biden Forrás: AFP/Brendan Smialowski

Biden egy Los Angeles-i demokrata adománygyűjtő rendezvényen beszélt, és azt mondta, tudja, hogy "sokan azt gondolták, hogy túloz", amikor arról beszélt, hogy a jelentésekből kiderül: Vlagyimir Putyin orosz elnök be akar hatolni Ukrajnába.

"Nem volt kétség" - mondta Biden. "És Zelenszkij hallani sem akart erről". Biden furcsa bírálata ellenére az USA Ukrajna első számú támogatója, több tízmilliárd dollárt adnak Zelenszkijéknek, és rengeteg fegyvert, legutóbb például nagy hatótávolságú rakéták küldéséről is döntöttek. Percről percre közvetítésünk itt követhető a háborúról.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!