Itt van Oroszország terve: így nyernék meg a háborút

Military activity of the Ukrainian army in the Donetsk region 2023, fire, Russia-Ukraine war , Soldiers, Ukraine, war,Donetsk Horizontal, orosz-ukrán háború, Ukrajna
DONETSK OBLAST, UKRAINE - JANUARY 06: Ukrainian soldiers are seen preparing for preparing for artillery fire on the Pisky frontline in Donetsk oblast, Ukraine on January 6, 2023. Diego Herrera Carcedo / Anadolu Agency (Photo by Diego Herrera Carcedo / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Az Amerikai Hadtudományi Intézet (ISW) szerint az oroszok a következő hat hónapban mindent elkövetnek majd annak érdekében, hogy visszaszerezzék az irányítást a fronton és megfordítsák a háború menetét - számolt be róla a mandiner.hu.
Vágólapra másolva!

Hangsúlyozták: szerintük Oroszország még nem érte el fő céljait Ukrajnában, és nem tett le arról az elképzelésről, hogy minél nagyobb területet foglaljon el Ukrajnában.

Illusztráció Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Diego Herrera Carcedo

A Kreml a tanulmány szerint tartalékolja a mozgósított személyi állományt „jövőbeni felhasználásra" – ez eltér a Kreml eredeti megközelítésétől, hiszen 2022 őszén kiképzetlen embereket küldött a frontra. Ezen túl, többek között, Oroszország megpróbálja újjáéleszteni védelmi ipari bázisát. Percről percre közvetítésünket itt találják a háborúról.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!