114 késszúrással öltek meg egy fiatal lányt Floridában

Vágólapra másolva!
Bűnösnek vallotta magát a floridai Aiden Fucci, a 13 éves Tristyn Bailey meggyilkolásában. Az eset még 2021 májusában történt. A lányt 114 késszúrással ölték meg - írja a FoxNews.
Vágólapra másolva!

A 13 éves Tristyn Baileyt még 2021 májusában találták meg holtan, 114 szúrással a testén, a koponyájában pedig egy letört késdarabbal.

A gyilkos a lány osztálytársa volt, holttestét egy tó közelében rejtette el.

A bíróság szerint a férfi egy korábbi meghallgatás során arról motyogott, hogy démonok veszik el a lelkét. Tristyn Baileyt, a Patriot Oaks Academy pomponlányát utoljára 2021. május 9-én, St. Johns megyében látta egy térfigyelő kamera, amint gyilkosával, Aiden Fuccival sétál.

Egy órával később a kamera rögzítette Fuccit, azonban már egyedül volt. A rendőrség jelentése szerint a lány holtteste körülbelül 500 méterre volt Fucci házától. A gyilkos eszköz több darabját egy közeli tóban találták meg. Fucci egy meghallgatáson bevallotta, hogy valóban Baileyt-tel volt a gyilkosság napján és össze is vesztek. A férfi azt mondta a rendőröknek, hogy a földre lökte a lányt és elment.

A házkutatás során megtalálták a gyilkosság napján viselt ruháját, rajta vérrel.

A rendőrségi dokumentumok szerint Fucci egyik barátja arról beszélt, hogy a gyilkosság előre kitervelt volt és a fiú azt mondta neki, hogy meg fog ölni valamit az erdőben.

Fucci édesanyját, Crystal Smith-t bizonyítékok meghamisításával vádolják, miután fia ruháiból próbálta eltűntetni a vért. A hatóságoknak később házkutatási paranccsal sikerült megszerezni a véres farmert. A Baily ügyvédje, Matthew H. Hinson hétfőn külön közleményben dicsérte az ügyészeket, a seriff hivatalát és a család szomszédait.

- tette hozzá a család.

Fucci, aki továbbra is őrizetben van, február 23-án áll újra bíróság elé.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!