Lefejeztek egy amerikai ezermestert, a feldarabolt holttestet a hátsó kertben rejtették el

Lefejeztek egy amerikai ezermestert, a feldarabolt holttestet a hátsó kertben rejtették el
Vágólapra másolva!
Egy washingtoni férfit vádolnak egy ezermester kegyetlen meggyilkolásával, akinek lefejezett holttestét a múlt héten találták meg a gyanúsított nővérének otthonában.
Vágólapra másolva!

A rendőrök múlt héten találtak emberi maradványokat egy ház hátsó kertjében, egy fekete műanyagzacskóban. A holttest részben már le volt bomolva,

lőtt seb volt rajta, és a feje le volt vágva.

A halálesetet egyértelműen emberölésnek minősítették. Az áldozat Abdulio Arias-Lopez ezermester volt, aki több otthonban segédkezett. Meggyilkolásával a 32 éves Lavaughn Barnes-t vádolják.

A hatóságok elmondása szerint az otthon, ahol a holttestet megtalálták Barnes nővéréé, a férfi pedig az alagsorban lakott – írja a Fox News.

Barnes azt mondta a nyomozóknak, hogy Lopez 2020. november 4-én a házban segédkezett. A gyilkos ismeretlen okok miatt

dühös lett az ezermesterre, ezért megütötte az áldozata fejét, majd megkéselte, végül pedig levágta a fejét és a karjait.

Barnes azt mondta, ezután elmondta a nővérének, mi történt, együtt rejtették el a holttestet. A férfi ügyvédje viszont azt mondta a bírónak, hogy nem szabad a vallomását a teljes igazságnak tekinteni, a férfinek ugyanis mentális egészségügyi problémái vannak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!