Összejárta egy macska egy brit férfi kocsiját, perrel fenyegetőzik

macska
Vágólapra másolva!
A macska állítólag nyomott hagyott a férfi autóján, mire az perrel fenyegette meg a macska tulajdonosát, sőt azt mondta, ha még egyszer mancsnyomokat talál, akkor az állatot is bántani fogja. A nő megosztotta a történteket a Redditen, a kommentelők háborognak, de a macskás nő mellett vannak - írta a Mirror.
Vágólapra másolva!

A nő azzal védekezett, hogy egyáltalán nem biztos hogy az ő macskája mászkál a férfi autóján, mert a környéken több macska van, de az illető hajthatatlan.

Azt mondta, bepereli a nőt, mivel

a macskatappancs kárt tesz az autó fényezésben, sőt, állítólag azt mondta, hogy a macskát is bántani fogja.

Az ügyben lezajlott szomszédi egyeztetés szerint a férfi azt mondta, hogy a nő tegyen tüskéket a kerítésre, de erre a nő nemet mondott. Azt viszont felajánlotta, hogy tesz egy macskariasztót a kerítés meg az autó közé, és javasolta a férfinak, hogy gyűjtsön bizonyítékokat a macskája ellen.

Mindenestre a fenyegetéstől a nő megijedt, a történteket megosztotta a Redditen, ahol jogi tanácsot is kért.

A kommentelők a nő pártján vannak, egyikük azt írta, "ha a szomszédja megfenyegette, hogy bántja a macskáját, feltétlenül hívja a rendőrséget" , míg egy másik: "Én abban a pillanatban hívtam volna a rendőrséget, amikor ezt mondta. A háziállatok családtagok."

Címlapi képünk illusztráció!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről