Szexuálisan behálózott, majd megölt egy idős milliomos nőt a jóképű selyemfiú

Norma, gyilkosság
Vágólapra másolva!
Alig 19 perc alatt ítélte el a bíróság azt a férfit, aki megölte a 70 éves szeretőjét, mert az nem akarta eladni az egyik házát. A férfi ügyvédei azt állították, hogy az asszony elesett és szívrohamot kapott, de ezt az esküdtszék nem hitte el – írja a DailyStar.
Vágólapra másolva!

A 70 éves dúsgazdag Norma Girolami 2017-ben veszítette el az édesanyját, ezért nagyon magányos volt. Ebben az évben ismerkedett meg egy jakuzziban a harmincas éveiben járó Sergan Kaygusuzzal, aki szexuálisan közeledett felé.

A pár három évig volt együtt, ezalatt az asszony tartotta el a férfit, összesen 284 ezer fontot költött rá, ami több mint 120 millió forintnak felel meg.

A férfi azonban ezzel nem elégedett meg, arra akarta rávenni az asszonyt, hogy adja el az egyik házát, amibe Norma nem ment bele.

Ezért a férfi 2021-ben megfojtotta Normát a saját házában, és egy sekély sírba temette el a testét egy észak-londoni temetőben.

A férfi már korábban is volt elítélve; 2013-ban kukkolásért, 2014-ben pedig azért, mert meztelen nőkről készített felvételeket egy szabadidőközpontban.

Az ügyvédei ebben az ügyben azzal védekeztek, hogy Norma elesett és szívrohamot kapott, azonban az esküdtszék ezt nem tartotta megalapozottnak.

Mindösszesen 19 perc alatt született meg az ítélet, és ítélték a férfit életfogytiglani börtönre, amiből legalább 35 évet le kell töltenie.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről