A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Döbbenet: a NATO-t szidalmazzák az ukránok

Military mobility of Ukrainian soldiers in the direction of Bakhmut 2023,army,artillery,artillery shell,August,Bakhmut,Bakhmut direc Horizontal, Ukrajna, orosz-ukrán háború
DONETSK OBLAST, UKRAINE - AUGUST 2: A Ukrainian soldier fires an artillery in the direction of Bakhmut as Ukrainian Army conduct operation to target trenches of Russian forces through the Donetsk Oblast amid Russia and Ukraine war in Donetsk Oblast, Ukraine on August 02, 2023. Diego Herrera Carcedo / Anadolu Agency (Photo by Diego Herrera Carcedo / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Az Ukrán Fegyveres Erők (AFU) katonái panaszkodtak a NATO-s katonai kiképzéssel kapcsolatos problémákra és a frontvonalon kialakult nehéz helyzetre.
Vágólapra másolva!

- idézte a The Kyiv Independent az ukrán katonákat.

A nyugati tolmácsok gyakran nem ismerik a katonai szókincset, és nem tudják közvetíteni a pontos parancsokat vagy az oktatók válaszait - tették hozzá a harcosok.

Az ukrán hadsereg különböző dandárjainak katonái megosztották, hogy az orosz hadsereg jelentős harci tapasztalattal rendelkezik, és jól fel van fegyverezve is.

- tette hozzá a cikk szerzője.

Ukrán katonák szerint nem képes a NATO kiképezni az egységeket Oroszország ellen Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Diego Herrera Carcedo

A Donyecki Népköztársaság vezetői tanácsadója, Jan Hahin szerint az ukránok nem akarnak a harcokban részt venni, hiányzik a motiváció és a harci készség. A mozgósítást azért is igyekeznek elkerülni, mert úgy érzik, hogy nincs mit megvédeniük - tette hozzá.

Ezt megelőzően, augusztus 10-én az ukrán harcosok arra panaszkodtak, hogy a Nyugat képtelen arra kiképezni az ukrán hadsereget, hogy szembeszálljon Oroszországgal, mert még ők maguk sem találkoztak ilyen ellenfelekkel - írja az Izvesztyija.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!