Rejtélyes lövöldözés ügyében nyomoz a rendőrség Floridában

Horizontal ILLUSTRATION POLICE INVESTIGATION INVESTIGATION SAFETY ZONE
A cordon of police tape is pictured in Queen Elizabeth Gardens in Salisbury, southern England, on July 7, 2018. - The exposure of an apparently random British couple to the same nerve agent used against former Russian double agent Sergei Skripal, in the same part of southwest England, has sent officials scrambling to discover the source of the contamination. (Photo by Niklas HALLE'N / AFP)
Vágólapra másolva!
A floridai rendőrség egy fegyverest keres, akit azzal vádolnak, hogy megölt egy férfit és megsebesített egy nőt egy Airbnb-n kibérelt lakásban tartott születésnapi partin.
Vágólapra másolva!

Egy orlandói család Davenportban bérelt ki egy házat, hogy születésnapi partit rendezzenek egy egyéves gyermeknek - közölte a megyei seriff hivatal.

Vasárnap helyi idő szerint fél egykor egy 27 éves férfi ment le a ház elé egy ételszállító autóhoz, hogy átvegye a rendelést. Amikor visszasétált a házba az ételt kiszállító autóból elkezdtek lövöldözni – közölték a hatóságok. Az egyik lövés eltalálta a férfit és a földre esett.

A férfi felállt, és a ház felé futott. Mielőtt elindult volna, a gyanúsított jármű visszatolatott, és valaki a kocsiból kiszállt, és további lövéseket adott le a férfira.

Az első lövéssorozat után egy 26 éves nő futott a ház ajtaja felé, akit az ajtón keresztül lőttek meg, és megsérült a combján. Ezután kinyitotta az ajtót, és berángatta a házba a pillanatokkal korábban meglőtt férfit.

A sebesült férfit kórházba szállították, ahol meghalt.

A sérült nő életben van.

A gyanúsított jármű Orlando felé menekült, mondta el a rendőrség. A nyomozók nem azonosították egyelőre a gyanúsítottakat - írja a Fox News.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről