A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Ez már agyrém: az arab terroristák mellett tüntet a Soros-egyetem LMBTQ-szervezete

Vágólapra másolva!
Az Izraelben tömeggyilkosságot elkövető arab terroristák mellett szervezett tüntetést a Soros-egyetem, a CEU LMBTQ-szervezete. Pető Andrea, aki a társadalmi nemek tanszék vezetőjeként már sok botrányt keltett, most külön Facebook-posztban népszerűsítette az eseményt. Még azok után is, hogy az osztrák rendőrség betiltotta a tüntetést, mert megállapították, hogy a terrorizmust népszerűsítik.
Vágólapra másolva!

Pető Andrea a Facebook-oldalán közölt egy fényképet. A fotón egy szórólapot lehet látni, amely a Palesztinával való szolidaritásra hívja fel a figyelmet, ráadásul szimpátiatüntetést szerveztek szerdára.

A hír érdekessége, hogy a QUEER CEU nevű szervezet csinálta a szimpátiatüntetést. A szórólap szerint az európai fővárosokból kell megtörni a csendet - írja a Mandiner.

Az elmúlt napok megmutatták nekünk, hogy milyen következményekkel jár a folyamatos hallgatás. Ki kell állnunk Palesztina mellett – írták.

Vagyis a tömeggyilkosok mellé álltak Soros egyetemének oktatói.

A tüntetést a tiltás ellenére megtartották, és akkor sem hagyták el a Stephansplatzot, amikor a rendőrség távozásra szólította fel őket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!