Lopott motorral gázolt halálra egy 15 éves fiú egy gyereket

Vágólapra másolva!
Elítélték azt a tinédzsert, aki tavaly ellopott egy motort, majd halálra gázolt egy hétéves kislányt az Egyesült Királyságban.
Vágólapra másolva!

A tragikus gázolás tavaly júliusban történt az angliai Wallsallban.

 Egy 15 éves fiú ellopott egy motort és 52 kilométer/órás sebességgel elgázolt egy hétéves kislányt a saját házuk előtt.

A lány az ikertestévérével és idősebb nővérével kerékpározott az otthonuk előtt, amikor a fiú fékezés nélkül közéjük hajtott. A kislány 20 méter magasra repült az ütközés következtében. A Metro szerint a járókelők erőfeszítései ellenére,- akik megpróbálták újjáéleszteni - a kislány szörnyethalt. Az akkor még csak 14 éves fiú elmenekült a helyszíntől. 

 Nem sokkal később megtalálták az összeégett motort pár utcával arrébb, a bokrok között.

Egy sofőr  - akinek majdnem nekiütközött a robogós - elmondta, hogy az út nem megfelelő oldalán közlekedett a fiú. A tinédzser nem először követett el szabálytalanságot, korábban is vezetett már biztosítás és jogosítvány nélkül.

 A fiút letartóztatták, a tárgyalására áprilisban került sor. 

Mivel bevallotta a bűnösségét és megbánást tanúsított öt évre és négy hónapra ítélték csak el. 

A kislány szülei mai napig nem tudják feldolgozni a történteket, öt éven keresztül küzdöttek azért, hogy gyermekük születhessen és egy felelőtlen tinédzser miatt el kellett, hogy elveszítsék a gyermeküket - írja a BBC.

Tavaly Londonban gázolt halálra egy motoros egy nyolcéves kisfiút a zebrán. A motoros jogosítvány nélkül vezetett, már korábban elvették tőle közlekedési baleset okozása és kábítószerbirtoklás miatt. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről