Így van most Anna hercegnő, a férje beszélt az állapotáról - videó

Anna,hercegnő
Fotó: X
Vágólapra másolva!
Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, kórházba került Károly király testvére, Anna hercegnő, miután könnyebb sérüléseket szenvedett és agyrázkódása lett vasárnap. A néhai II. Erzsébet és Fülöp herceg egyetlen lányát állítólag megrúgta egy ló a vidéki birtokán. Sir Tim Laurence, a hercegnő férje miközben elhagyta a kórházat szerdán, az újságírók kérdésére nagyon szűkszavúan felelt.
Vágólapra másolva!

Sir Tim Laurence szerdán délután 2 óra körül hagyta el a kórházat, miután két és fél órát töltött a feleségével, akit vasárnap baleset ért - írta a Mirror

A Királyi Haditengerészet nyugalmazott tisztje arra a kérdésre, hogy elhagyhatja-e a kórházat Anna hercegnő szerdán, azt mondta: „amikor készen áll, elhagyja”.

Károly király egyetlen lánytestvérét vasárnap este szállították kórházba, miután fejbe rúgta egy ló a vidéki birtokán és agyrázkódása lett. A Buckingham-palota hétfői közleménye szerint a hercegnő fejsérülést szenvedett, de nem erősítették meg annak okát. Állítólag nem emlékszik arra, hogy mi történt. Lánya, Zara Tindell kedden látogatta meg a profi lovast. Anna hercegnő a brit lovastusa csapat tagjaként részt vett az 1976-os olimpián Montreálban.

A 73 éves nő állítólag jól van, és mihamarabb szeretné teljesen felépülni. Több találkozóját is lemondták a balesete miatt. 

Korábban megírtuk, Anna hercegnő egyik kutyája, egy angol bullterrier jó pár éve először II. Erszébet walesi ölebét tépte szét, majd megtámadta és megsebesítette a lábán az egyik szobalányt. Nemrég kiderült, véget ért Peter Phillips és Lindsay Wallace kapcsolata. Anna hercegnő fia és párja három év után döntöttek úgy, külön utakon folytatják. Mindketten elváltak, van 2-2 gyerekük.

Magyar tenyésztésű lipicai lovakat ajándékozott Magyarország nevében Szalay-Bobrovniczky Kristóf, honvédelmi miniszter III. Károly királynak koronázási ajándékként. A honvédelmi miniszter pénteken adta át a Brit Királyi Hadsereg részére a lovakat, Londonban. A walesi herceg a napokban lett 42 éves. Egy, az édesapjával közös fotót tett közzé a palota a közösségi oldalaikon. 

A rákos beteg III. Károly király egyre jobban van, és ma már gyakran látni őt nyilvános eseményeken. Azonban van egy dolog, ami nagyon aggasztja: egyre távolabb kerül az unokáitól. Meghan Markle és férje, Harry herceg kapcsolata igencsak feszült a királyi családdal, emiatt két gyerekük – Archie herceg és Lilibet hercegnő – nagyon kevés időt töltenek az Egyesült Királyságban. Károly király szeretné, ha kapcsolatuk rendeződne, ezért is könyörög a párnak, hogy látogassák meg őt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről