Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Baltás rablók fosztogattak egy leedsi bevásárlóközpontban - videó

Vágólapra másolva!
Öt símaszkot viselő ember rabolt ki két ékszerüzletet egy angliai bevásárlóközpontban. A rablóknál balta, láncfűrész, baseball-ütő és kalapács volt.
Vágólapra másolva!

Álarcos fegyveresek két ékszerboltot is kiraboltak egy leedsi bevásárlóközpontban. A fekete símaszkot viselő, baltával, láncfűrésszel, baseballütővel és kalapáccsal hadonászó banda szerda este kifosztotta a White Rose bevásárlóközpontban található Beaverbrooks és Tag Heuer üzleteket. A West Yorkshire-i rendőrség szerint öt támadó rontott be az üzletekbe, összetörték a kirakatokat, majd helyi idő szerint nem sokkal 21:00-kor elmenekültek a helyszínről. Az incidensben senki sem sérült meg súlyosan.

A rendőrség elmondása szerint a rablás során a személyzet egyik tagjának megtépték a haját, de fizikailag nem esett baja.

John Graham felügyelő elmondta: 

Ez egy előre megtervezett és célzott rablás volt és akkor történt, amikor a bevásárlóközpontban viszonylag kevesen voltak. Szerencsére a rablókkal szembekerülő személyzet nem sérült meg, de ez egy traumatikus élmény lehetett számukra."

A Beaverbrooks és a TAG Heuer üzletek szóvivője elmondta, hogy az üzletek ideiglenesen zárva maradnak, és elnézést kért a vásárlóktól az okozott kellemetlenségekért - írja a BBC.

Arról is beszámoltunk, hogy egy balfék bácsalmási betörő saját magát buktatta le, ami miatt a rendőrök az "év rablójának" nevezik. Arról is írtunk, hogy nőnek öltözve fosztott ki időseket egy férfi Budapesten és közel két hónapig nem kapták el.

Texasban pedig egy gyerekkel a karján ment rabolni egy férfi, akit röviddel az eset után le is tartóztatott a rendőrség - az esetről fénykép is készült. Korábban arról is beszámoltunk, hogy egy profi bűnbanda úgy ment be egy budapesti pénzváltóba rabolni, mintha egy akciófilmben lennének.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről