A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Serpenyővel kergette el a betörőt egy férfi Chicagóban - videó

Vágólapra másolva!
Egy chicagói háztulajdonos egy serpenyővel küzdött meg a betörővel, amit a biztonsági kamera felvett.
Vágólapra másolva!

Jason Williams csütörtökön, helyi idő szerint délután 3 óra körül tért haza Chicago Logan Square negyedében lévő otthonába, amikor a riasztórendszer egy betörésről adott jelzést.

A chicagói háztulajdonos az első dologgal küzdött meg a betörővel, ami a kezébe akadt - egy serpenyővel - és elüldözte a férfit.

Bejöttem a házba, hallottam a riasztót... ott volt egy serpenyő, így felkaptam és ezzel egy időben a betörő megjelent előttem

 - mondta Williams. A biztonsági kamerák rögzítették, ahogy a betörő kilép a házból, majd leugrik a verandáról, miközben a serpenyővel hadonászó Williams üldözi őt - írja a New York Post. A háztulajdonos üldözte a betörőt az udvaron és amikor a kamera látószögén kívül vannak, három hangos puffanást is lehet hallani.

Takarodj innen vagy megöllek!

 - hallatszik Williams kiabálása, miközben a betolakodó a bejárati kapu felé fut. Két chicagói rendőr éppen akkor ért oda a házhoz, amikor a gyanúsított az utcára menekült ki a feldühödött Williams elől. A betörő átrohant az utcán, mielőtt feladta magát, és a rendőrök őrizetbe vették.

Most kaptam el egy kib*szott betörőt a házamban. Szent sz*r. Majdnem megöltem, megütöttem egy serpenyővel! Elkaptam!!!!

 - írta a háztulajdonos az X-en egy fotó kíséretében, amelyen a férfi az utca közepén ül, és egy képet a serpenyőről.

Szerencséje van, hogy jöttek a rendőrök. Jól elvertem... tartozik nekem egy új serpenyővel!"

- írta a férfi. A bátor háztulajdonos elárulta, hogy ő "rendben van", de a gyanúsítottnak  "holnapra fájni fog a feje, és a mentő vitte el".

Ahogy az Origo is beszámolt róla, tavaly nyáron a Balaton déli partján több településen is betört a házakba egy férfi, ahonnan pénzt és értékeket vitt el, de tetten érték. Arról is írtunk, hogy hétfőn egy késes támadó akart betörni egy idős nő házába Budajenőn. Májusban megírtuk, hogy egy tolvaj véletlen rossz házba tört be Csornán.

Egy rablópáros 2022. november 10-én egy fótligeti családi ház tetejét megbontva jutott be a lakásba, ahol szétverte a páncélszekrényt és abból több millió forintot, több ezer eurót és ékszereket vitt el, a kár 70 millió forint volt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!