Felrobbant egy ház Chicagóban, egy ember meghalt - videó

Vágólapra másolva!
Kedd este robbanás történt egy chicagói házban - éppen akkor, amikor két gyerek kint játszott a szomszédos ház előtt. Egy ember meghalt.
Vágólapra másolva!

Egy szomszéd biztonsági kamerája rögzítette azt a pillanatot, amikor Chicago külvárosában hatalmas robbanás történt egy házban. A tragédia időpontjában két gyerek kosárlabdázott a szomszédos ház udvarán.

A robbanás erejétől az egyik fiú elesett, és annyira megijedtek, hogy elrohantak a helyszínről.

A videón az is látszik, ahogy az egyik gyerek kétségbeesetten hátrál a lángok elől, mielőtt talpraáll és elmenekül. A biztonsági kamera felvételén hallható ahogy egy ember azt kiabálja a háttérből, hogy "Hívd a 911-et!". A szomszédban lakó Ulises Hernandez, akinek a kamerája rögzítette a robbanást, elmondta, hogy amikor az incidens történt a feleségével épp tévét néztek, míg fia, Emanuel kint játszott a ház előtti felhajtón.

Hangos robajt hallottunk, ami megrázta az egész házat. Teljesen pánikba estünk mind a ketten

 - mondta a férfi egy helyi csatornának. A Lake megyei seriff irodája szerint a robbanás következtében "a ház a földdel vált egyenlővé", és azt is megerősítették, hogy egy felnőtt férfi holttestét találták meg a romok között. Az áldozatot még nem azonosította a rendőrség, de a szomszédok szerint a ház egy 77 éves férfié volt, aki egyedül élt benne. A robbanásban és az azt követő tűzben más szomszédok vagy tűzoltók nem sérültek meg. A helyi tűzoltóparancsnok elmondta, hogy a robbanás okát még vizsgálják - írja a New York Post.

Ahogy az Origo korábban már beszámolt róla: Halálos gázrobbanás történt egy parasztház hátsó épületrészében Érden, a Molnár utcában. Egy férfi Szeged közelében megölte az ismerősét, majd, hogy eltüntesse a nyomokat felgyújtotta az áldozat házát. Videón a hatalmas tűz, ami a körmendi piacon volt, a lángok az egyik szélső épületben csaptak fel, majd a szél miatt a szomszédos épületekre is átterjedtek. Múlt héten több mint másfél tonnányi világháborús robbanótest került elő egy piliscsabai háznál. Hatalmas robbanás történt egy ohiói városban, meghalt egy ember.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről