Egy férfi megerőszakolt egy tinilányt, majd a bátyját lelökte egy szikláról

Vágólapra másolva!
Gyilkossági kísérlet és nemi erőszak miatt elítélték azt a ragadozót, aki egy tízéves fiút a szakadék széléről dobott le - miután a gyerek megpróbálta megakadályozni, hogy megerőszakolja a nővérét.
Vágólapra másolva!

Az Origo-n korábban már beszámoltunk arról, hogy harminc métert zuhant egy tízéves fiú, miután az 54 éves Anthony Stocks lelökte egy szikláról Brightonban. 

Anthony Stocks egy brightoni sziklafal tetejéről lökte le a gyermeket, aki az alatta lévő betonpadlóra csapódva súlyos sérüléseket szenvedett. 

A bíróságon elhangzott, hogy a fiú csodával határos módon túlélte az esést, és bár a hatóságok először véletlennek tekintették a zuhanást, egy szemtanú jelentkezett, aki azt állította, hogy látta, amint lelökték.

Az 54 éves férfi korábban a fiú 13 éves nővérét ápolta. Stocks múlt héten azt mondta az esküdteknek, hogy a kisfiú  filmrajongó volt, és ő csak el akarta vinni őt az Ovingdean-i sziklafalhoz, hogy megmutassa neki, hol forgatták az ő egyik kedvenc filmjét.

Az Oxford Crown Court esküdtszéke azonban ma egyhangúlag bűnösnek találta Stocksot szexuális zaklatásban, valamint szexuális tevékenységre való felbujtásában, nemi erőszakban és gyilkossági kísérletben.

Az elkövető megerőszakolta a gyerek nővérét, és azt mondta egy mentálhigiénés szakembernek, hogy elveszi a 13 éves lányt feleségül. Stocks előzetes letartóztatásba került, és július végén ismét bíróság elé kell állnia, hogy ítéletet hozzanak az ügyében. Az ügyben eljáró bíró azt mondta, mérlegeli a körülményeket, de az biztos, hogy a vádlott hosszú szabadságvesztésre számíthat. 

Anthony Stocks.
Anthony Stocks.
Fotó: Thames Valley Police / SWNS

A lány mesélt a testvérének a nemi erőszakról, és azt mondta, hogy megijedt. Stocksban ezután tudatosult, hogy a fiú tudott a bántalmazásokról, és azt tervezte, hogy elhallgattatja - így 2022 szeptemberében Stocks elvitte a fiút a sziklához - miután néhány héttel korábban már fontolgatta, hogy lelöki őt egy szikláról egy bányánál.

A 2022 szeptemberében történt esést követően a fiúnak több helyen eltört a karja, betört a feje, deformálódott a nyaka, valamint megrepedt a lépe és a veséje.

A fiú több hónapot töltött kórházban, majd a rendőrségnek elmondta, hogy mindent tudott arról a szexuális visszaélésről, amelyet kiskorú nővére szenvedett el. Stocks először minden vádat tagadott a bíróság előtt - írta a Mirror.

Korábban a 40 éves Hakan Aysal egy törökországi kiránduláson felhívta a feleségét egy magas sziklára, hogy csináljanak egy szelfit. A fotózás közben lelökte a nőt, hogy megszerezze az életbiztosítását. 

Egy amerikai nő egy nemzeti parkban bizonytalanodott el a házasságában. Jordan Linn Grahamet gondolatlanságból elkövetett emberölésért harminc év börtönre ítélte a bíróság, amiért a friss házas nő lelökte egy szikláról az új férjét a Glacier nemzeti parkban. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről