Két kisgyerek súlyosan megsérült Romániában, amikor beszakadt alattuk a padló

Vágólapra másolva!
Két kislány megsérült, amikor beszakadt alattuk a padlás gipszkarton padlója, egyiküket eszméletlen állapotban, mentőhelikopterrel szállították kórházba.
Vágólapra másolva!

Eszméletlen állapotban, mentőhelikopter szállítottak kórházba egy hétéves kislányt, aki a kishúgával együtt megsérült, amikor beszakadt alattuk a padlás gipszkarton padlója. Az ötéves lány is több sérülést szenvedett 

- írja a Maszol.ro.

Az élesdi katonai tűzoltók és a mentőhelikopter egészségügyi személyzete két kislány, egy öt- és hétéves mentésében vettek részt. 13:35 körül a 112-es számra telefonáló jelentett egy súlyos balesetet Élesdlokon. A két kislány súlyosan megsérült, amikor a padlásról a gipszkarton mennyezeten keresztül lezuhantak. A hétéves kislányt eszméletlen állapotban szállították kórházba – jelentette csütörtökön a Bihar megyei katasztrófavédelem.

Ahogy az Origo is megírta, a halálba zuhant egy férfi a világhírű híres norvég szikláról. Szörnyű tragédia történt Hajdúszováton, vízbe fulladt egy ötéves kisfiú. Főnöke lopott autójával okozott halálos balesetet egy férfi Balmazújvárosban. Brutális villamosbaleset történt, egy ember meghalt, rengeteg a sérült - videó.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről